Laden ...
Ordelmans - Techniek en Service

Werkwijze

Het realiseren van een goed functionerend eindproduct is niet iets dat spontaan ontstaat. Het is een samenkomt van een aantal belangrijke stappen.

 • 1

  Probleem analyse

  Allereerst zullen we op locatie het productieproces gaan bekijken, want dit is voor Ordelmans de basis voor een gedegen advies. Eenmaal het proces gezien te hebben zullen we overgaan tot het analyseren van het probleem of wens. Met deze informatie gaat Ordelmans intern aan het werk, om uiteindelijk te komen met een passende oplossing.

 • 2

  Ontwerp

  Als de oplossing akkoord is bevonden zal er een gesprek plaats vinden zodat beide partijen weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Onze engineers zullen zorgen voor inzichtelijke tekeningen, zodat de klant een goed beeld krijgt van zijn oplossing.

 • 3

  Montage

  Onze specialisten zullen het ontwerp omzetten naar een daadwerkelijk product.

 • 4

  Plaatsen

  Uiteindelijk zal er in overleg met de klant een planning worden gemaakt voor de daadwerkelijke oplevering. In sommige gevallen is de aanwezigheid van ons team niet noodzakelijk maar bij de meeste projecten zullen wij ervoor zorgen dat de machines naar wens wordt geplaatst en goed functionerend word opgeleverd.

 • 5

  Service

  We blijven natuurlijk alert mocht er iets gebeuren naar de oplevering, want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Heeft u een korte vraag?
Of wilt u een offerte opvragen?

Stuur dan een Whatsappje