Laden ...
Ordelmans - Techniek en Service

Service & Onderhoud

Service

De service van Ordelmans gaat verder dan produceren.  We ontwikkelen dagelijks nieuwe oplossingen die er voor zorgen dat de productie bij onze klanten optimaal blijft draaien. Binnen Ordelmans is het woord SERVICE ook met hoofdletters geschreven, want alleen de verkoop blijkt in de praktijk niet altijd de oplossing. Ordelmans staat bekend in de markt om haar flexibele en snelle service, want we weten als geen ander dat uw probleem snel opgelost moet worden.     Tijdens storingen zijn we snel te plekke om er voor te zorgen dat uw systemen weer goed functioneren.  

Ordelmans begrijpt haar klanten en zal altijd zorgdragen voor een passende oplossing, want u heeft te maken met een professioneel bedrijf die passie heeft voor haar vak. We gaan liever voor een goede relatie dan voor een snelle verkoop.  Kwaliteit en eerlijkheid zijn basisbegrippen binnen Ordelmans Service & Techniek.


Onderhoud

Om er voor te zorgen dat onze machines optimaal blijven presteren is er behoefte aan onderhoud.  Onze vakbekwame medewerkers komen daarom graag bij u langs om de nodige onderhoud te plegen. We kunnen deze service aanbieden in een contractvorm en natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor een afspraak.

Naast onderhoud kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de revisies en reparaties aan uw bestaande installaties. Door onze jaren lange ervaring zijn we in staat om op dit gebied snel en vakkundig te schakelen. 

Heeft u een korte vraag?
Of wilt u een offerte opvragen?

Stuur dan een Whatsappje